Sivut

28.5.2013

Julian serkku.

Julia sai serkun viimeviikolla ja molemmat (Julia ja Luca) olivat hämillään tästä pienestä ihmisestä. 
Treenit on meillä edennyt hyvin niin agilityssä kuin tokossakin. 

Tokossa ollaan nyt paneuduttu seuraamisen kasaamiseen, myös jääviä liikkeitä on otettu. Nämä menee jo melko hyvin, mitä nyt pientä hiomista ja matkoja pitäisi saada pidemmiksi ja Lucan kontakti kuntoon, kai sekin sieltä tulee. 

Agilityssä ollaan nyt otettu monia esteitä; hyppyeste, pituushyppy, putki, pussi. Keppejä aloiteltiin viimeviikolla ja Lucan iän takia päädyimme harjoittelemaan vinokepeillä pieniä pätkiä kerrallaan. Otettiin viimekerralla myös hieman kontakteja, otettiin puomista nousu irti ja se oli melkein vaakatasossa, roista päätä korotettiin 20cm ja siinä käveltiin ja palkattiin kontaktialueella, näitä tehtiin muutamia toistoja. 

Käytiin myös Satun ja Capon kanssa yyterissä uiskentelemassa, tai kahlausta se enemmän oli, kun yyteri tunnetusti on matalavetinen paikka. Saa juosta vaikka ja kuinka jos uida meinaa. Pojat tykkäs kovasti, vaikkakin olisi pitänyt kaikki levät sieltä syödä.

 Sisko kävi poikansa kanssa kylässä ja heillä oli järkkäri lainassa joten olihan sitä pakko kokeilla ja tuli todettua että pakko munki on tollane saada!
Ei kommentteja: