Sivut

23.4.2012

Pikaisesti kuulumiset

Tässä on nyt ollut jos jonkinlaista draamaa parisuhteeni osalta.

Eli siis erosin miehestäni viime viikon sunnuntaina eli 15.4.2012. Ja homma meni niin, että sain yhden illan aikaa kantaa kaikki kamani pois asunnosta, sängyt ja kaikki. Meinasi kyllä olla mahdoton tehtävä, mutta sain apua ja paikan minne viedä ne. Ja henkilö, jonka luona nyt asun on se josta jo kerroin Jukka Pojan yhteydessä, olen jo pidemmän aikaan ollut ihastunut häneen ja hän minuun, nyt olemme kummatkin onnellisia. Tai minä ainakin olen.

Ja olemme päättäneet alkaa remontoimaan hänen asuntoaan, pääsen siis taas kertomaan teille mitä tapahtuu. Täällä on kyllä kaikki vielä vaiheessa ja sekö minua innostaakin.
Aloitamme makuuhuoneesta sillä se on kirkkaan sininen, ei siis yhtään minun värini. Keittiökin menee kokonaan uusiksi, mutta siihen tarvitaan jo aikamoinen kasa rahaa. No mut tässä on onneksi koko elämä aikaa tehdä tätä. Mitä nopeammin sen parempi. Lisään josain vaihessa kuvia asunnon nykyisestä kunnosta ja aina vaiheittain lisään niitä taas, jotta näette miten edistymme.

Olen niin mahdottoman onnellinen kyllä, kun pääsin irti edellisestä suhteesta, vaikka se ei mennyt niinkuin toivoimme, mutta ajan kanssa pääsemme tästä vielä eteenpäin. Kaikki ystävämme tietävät tilanteen nyt ja osa on hieman suutuksissaan/ pettyneitä.
Oma paras ystäväni on enemmän kuin onnellinen meidän puolesta. Hän ei edellisestä pitänyt juuri yhtään, mutta hyväksyi. Nyt hän on ollut puolestani onnellinen ja haluaa viettää taas aikaa enemmän kanssani. Onnelliseksi minut tekee se, että saan olla taas oma itseni ja elää omaa elämääni, lapseni on hyväksytty tässä suhteessa, ja se on minulle todella tärkeää. En enään ikinä halua suhteeseen, jossa joudun miettimään, onko Julia tervetullut taloon äitinsä luokse. Ja pidetäänkö minua liian nuorena äitinä, haluan olla Julialle hyvä äiti. En voinut sitä olla aikaisemmin ja tajusin sen liian myöhään. Toivon, että saan tuon anteeksi ja voin taas rakastaa Juliaa kunnolla, ja olla pelkäämmättä, että Julia ei pitäisi äidistään enään.

Ja nyt sitten pihaa haravoimaan. Ja haravoitavaa löytyy. Kiitos ja anteeksi.Sitoutua niin syvästi 
että muuttuu pohjattomaksi 
Puristaa niin lujasti 
että muuttuu rajattomaksi 
rakastaa niin mielettömästi 
ettei mikään enää 
ole vailla merkitystä.

Ei kommentteja: