Sivut

7.2.2013

Asioita..

Tänään käytiin taas vähän Capon kanssa pellolla painimassa. Tunnin verran pojat jaksoivat painia, ja olikin jatkuvaa. Voi sitä menoa mikä noilla on kun ne näkevät. Pitäisi varmaan joskus kokeilla jotain yhteislenkkiä, jotta jaksaisivat odottaa että saavat luvan painia keskenään.

Huomenna aloitetaan Lucan kanssa TOKO-treenit, eli pääsimme suuntaavien ryhmään mukaan. Jatkamme kyllä pentukurssin loppuun, jossä myöskin käymme TOKOn perusliikkeitä läpi.

Eilinen olikin Lucan puolesta melko ihmeellinen. Kotiin tultuani käytiin tavalliseen tapaan lenkillä ja kauheasti oli mörköjä matkalla, kaikki oli hirvittävän pelottavaa. Juliakin kävi eilen ja Luca sai leikkikaverin. Luca on kyllä ihan rakastunut Juliaan, ei millään malta jättää likkaa rauhaan, menee jopa huoneen ovelle portin takaa katselemaan ku Julia leikkii.
Eilen Luca leikki myös roskisdyykkaria. Oli kyllä tällä mammalla vähän jännät oltavat kun roskiksessa oli meidän vahnat kananluut sekä Lucan omat kanansiivet, jotka haiskahtivat melko pahalle. Roskis oli levitetty pitkin kämppää ja siinä sitten paniikissa näitä kypsiä luita metsästämään. Onneksi oli tyhjentänyt väärän pussin, eli sen missä oli hänen omat siivet. Oli syönyt ne ja niitä oli 3-5kpl eli jouti Luca tänään paastolle. Mitä nyt muutamaa nappulaa lukuunottamatta ulkoillessa palkkana.

Ja kuvia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oisko mahdollista saada teksteille valkoista taustaa? Ja jotakin normaalimpaa fonttia?

Tietenkin pidät tämän sellaisena kuin itsellesi sopii, mutta näin lukijan näkökulmasta luettavuus paranisi huomattavasti. :-)

Unknown kirjoitti...

Minäpä pistän laitten, kiitos vinkistä. Itselle näyttää helposti luettavalta, mutta pistän tuulemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti! Kivampi lukea nyt. =)