Sivut

28.2.2013

Päivän kulku 27.2.

Eli ajattelin nyt laittaa eilisen päivän kulun tähän. Eli mitä teimme/tein.

Aamu alkoi n. klo 6. Ensimmäisenä haen pannusta kahvia joka on jo tippunut (rakastakin rakkaampi ajastutoiminto), jonka jälkeen menemme Lucan kanssa ulos ja Luca teki asiansa ja menimme takaisin sisälle. Annoin Lucalle ruoan (n.100g sian jauhelihaa). Join kahvini loppuun ja menin ja lukitsin itseni vessaan meikkaamaan ja laittamaan itseni muutenkin ihmisen näköiseksi.
Lähdin ajamaan kouluun 7.00 ja vaihdoin haalarit päälle ja Mäkilään sitten kahvia hakemaan ja siitä suorinta tietä Suskin kanssa Reposaareen. Reposaaressa meillä on koulun puolesta työmaa, jossa minun ja Suskin oli tarkoitus tapetoida yläkerta. Eilen saimme kaksi maakuuhuoneista kuntoon ja aloitin hieman porraskäytävää.
Koululla taisimme olla takaisin 12 aikoihin ja käymme päivittäin niihin aikoihin kahvilla Mäkilässä, jonka jälkeen lähden kotia kohti. Eilen kuitenkin poikkesin Tassuväen tavaratalossa Karoa moikkaamassa, sielä taisin olla tunnin verran ja ajelin kotiin.
Nappasin Lucan mukaan ja lähdimme lenkille, Kiertelimme ympäri Vanhaakoivistoa ja Sampolaa. Jäimme lähimetsään ihmettelemään noin tunniksi, jossa Luca sai juosta vapaana ja käpyttelimme reippaasti kotiin. Aikaa meillä meni kokonaisuudessaan vajaa 2h.
Julia tuli hieman neljän jälkeen ja olimme kotosalla rauhassa ja leikimme Lucan ja Julian kanssa pallolla. Julia on ihan innoissaan kun saa leikkiä Lucan kanssa. Hieman tarvitsee kuitenkin välillä ohjausta, jotta leikkiminen olisi molemmista mukavaa.
Lähdimme viemään Juliaa kotiin 19 aikoihin kävin hakemassa postitilaukseni lähi-Siwasta kun verhoni olivat saapuneet. Julia kun oltiin saatu kotiin, ajoimme suoraan Jarin vanhemmille ja jäimme siihen vielä kahvia hörppimään. Jätin verhot sinne jotta joku lyhentäisi ne sopivan mittaisiksi.
Kotiin päästyämme kävin Lucan kanssa vielä haistelulenkillä, eli kävelimme melko hitaalla tahdilla n. 30min.
Illalla Luca sai vielä iltapalaksi hirveä. Leikittiin ja treenailtiin vielä hetken aikaa ennen nukkumaanmenoa. Nukkumaan menimme noin kello 22.

Näin meillä menee siis lähes jokainen päivä. Tiistaisin ja perjantaisin otetaan lenkkien suhteen rauhallisesti, koska jos teemme suuremmankin lenkin kuin 30min menee treenit todella huonosti kun koira on niin väsynyt. Tänään olisi tarkoitus vielä lähteä koirapuistoilemaan pitkästä aikaa. Saanee nähdä  mitä sielä tänään tapahtuu. Ja illalla vielä jos saisi tuon herrankin mukaan pikkulenkille.


P.S. Lisäsin pienen kyselyn vasempaan reunaan ja odottelen vastuksia. Kysely päättyy 7.3. Jonka jälkeen kirjoittelen aiheista. Saa laittaa myös suoria kysymyksiä joihin vastailen aina kirjoitusten yhteydessä.

Ei kommentteja: