Sivut

7.11.2013

Kuntokuuri

Koirilla on nyt alkanut virallinen kunnokohotus ja lihasten kasvatus operaatio. Eli ollaan nyt Satun kanssa tehty pienoinen sopimus, että viikottain käydään yhdessä juoksuttamassa koiria milloin missäkin.
Viime viikolla oltiin yyterissä ja koirat menivät vapaana ja maasto oli erilaista. Juostiin hiekassa ja kinttupolulla kaikennäköstä oli.
Nyt oltiin Ruosniemen mäillä juoksemassa ja koirat saivat mennä omaan tahtiin. Tehtiin pari "lenkkiä" ja oli ylämäkeä ja alamäkeä ja maasto oli pehmeää eli kohtalaisen haastavaa kaikille niin ihmisille kuin koirillekin. Pyryllä loppuvaiheessa taisi tassut vilustua hieman ja kävelikin kolmella jalalla niin kannoin sitten autolle muutaman metrin ja kotiin kun päästiin niin varpaat oli kunnossa eli tuskin oli mitään ihmeitä vaivana.

Pyryllä on alkanut myös kalkkikuuri jos sitä sellaiseksi voi sanoa. Pyryllä on ranteen hieman löysän oloiset joten lisättiin hapanmaitotuotteita ja lihaa vähennettiin ja saa luita/luista jauhelihaa satunnaisesti. Toivotaan, että alkaa helpamaan vielä kun poika on kasvuiässä.

Yyterikuvat, puhelimella otettu:Ja ruosniemireissu:


4 kommenttia:

anfka kirjoitti...

Eiikä voi olla noin suloisia! Varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa on aivan ylisöpö koira:) Minkä rotuinen hän on?
http://training-diaries.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Kiitoksia.
Viimeisessä kuvassa oleva koira on Japaninpystykorva (pentu)
Kaksi muuta ovat Welsh Corgi Pembroke ja Valkoinen paimenkoira.

-Tiia kirjoitti...

Aivan ihania kuvia, Pyry on kyllä yli söpö ! Hauska kuva tuo missä valkoinen paimenkoira ihan selvästi nauraa :D Ihana blogi muutenkin.

Unknown kirjoitti...

juu ei mittään niiden extrakommenttien kanssa. :) jätin julkaisematta ja kiitos. :)