Sivut

19.3.2012

Julia Helena


 Tässä nyt kun on tullu sairasteltua, niin ajattelin kertoa teille tyttärestäni. Hän syntyi 29.7.2009 pituutta neidillä oli 49cm ja painoa 3410g. Synnytys meni meillä erittäin hyvin ja kesti 3h 10min, otin itselleni epiduraalipuudutuksen.


n.1 vrk


Juliaa kävi sairaalassa monet ystävät ja sukulaiset katsomassa. kummitätikin lähti naantalista työpäivän jälkeen ajamaan, vain siksi että näkisi tytön, hän ajoi vielä samana iltana takaisin Naantaliin.

Nea, kummitäti

Joni-eno
Myös siskoni, hän oli pappamme luona Jämsässä ja halusi päästä heti pimua katsomaan. Laura on alusta asti rakastanut Juliaa kuin omaa siskoa. Ja julia on selvästi kaikkien silmissä Lauran suurin fani. Laura tulee usein luokseni katsomaan Juliaa ja leikkimään hänen kanssa. Joitakin kertoja hän on käynyt ulkoilemassa Julian kanssa, niin olen itse saanut siivottua tms.
Myös veljeni pitää Juliasta kovasti, mutta Julia hieman vierastaa Jonia. Joni kun ei käy yhtä usein, kuin monet muut.

Laura-tätiKun pääsimme kotiin sairaalasta, arkemme alkoi loistavasti ja ystävät kävivät kylässä.
Äiti
Puolen vuoden ikäisenä Julialla alkoi useat toistuvat korvatulehdukset, korvatulehduksia jatkui aina 1,5 vuoden ikään asti, kun lääkärit putkittivat Julian korvat.

Julian isän kanssa erosimme alkuvuodesta 2011 ja Julia jäi isälleen asumaan, minun "tulottomuuteni" takia, eikä minulla ollut autoa. Ja tämä järjestely on mennyt hyvin näin. Julia on minulla joka keskiviikko sekä jokatoisen viikonlopun. Ja saan tavata Juliaa useamminkin jos haluan. Uudenvuoden aikaan vaihdamme viikonloput parillisista parittomiin.


Oman lapsen,
pienen linnun,
kannoin alla sydämen.
Nyt on onni täydellinen,
syliini saan ottaa sen.
Tunnen käden, pienen, hennon,
tunnen posken pehmeän.
Voisko olla kauniimpaa
kuin alku uuden elämän. 

Ei kommentteja: