21.9.2012

Reilusti kilometrejä.

Kyllä on tullut tänään ajettua.
Ensin koulun puolesta Noormarkkuun ja takaisin poriin = reilu 30km.
Ja kun kotiin pääsin niin ei muuta kun kahvi kantoon ja suunta kohti Jämsää pentua katsomaan. Edestakaisia kilometrejä tuli siinä n 400km. Nyt on pylly kipeenä.

Mutta oli ne hauvelit vaan niin mahdottaman ihania. Perille kun päästiin, oli pentujen emä meitä vastassa ja niin häntäänsä heiluttaen meitä tervehti. Siinä sitten tupakin verran siinä jaariteltiin niitä näitä ja painuttiin sisälle muita koiruuksia katsomaan, siellä meitä odotti poikien siskopuoli ja isöäiti. Kauheasti olisivat huomiota halunneet, mutta kun vastakkainen ovi aukesi ei voinut olla vilkaisematta heti sinne ja siellä ne pojat innoissaan odottivat pääsevänsä temmeltämään koko kämpän laajuudelta.
Meidän poikamme kuitenkin päätti ensimmäisenä varastaa käteni kokonaisuudessaan mukaansa, voiko yksinkertaisesti jollain niin söpöllä ja pienellä olla niin samperin terävät hampaat?
Pojat olivat kovia painimaan keskenään ja lelujensa kanssa. Kasvattaja esitteli meille jo kaikki sopimukset ja muut paperit, jotka saimme katsoa läpi ja muutenkin tutustua. Kasvattaja esitteli meille myös tulevan pentupaketin ja ruokaa tulee reilusti mukaan sekä jotain leluja ja juomakippo.
Kahvia juotiin ja höpöteltiin ja touhuttiin poikien siskopuolen kanssa, pojat olivat kauhean kiinnostuneita kaikesta mihin ne hampaat voisi iskeä.
Ruvettiin siinä sitten suunnittelemaan lähtöä ja mentiin ulos tupakalle ja Jari saikin matkaevääksi heiltä omenoita (ei vielä ole maistanut) JA PALJON.

Eli siis pentu olisi nyt varattuna ja noudetaan poika uuteen kotiinsä ensi viikolla kun on viimeisen lääkärireissunsa suorittanut, alkuviikosta ei toista kivestä vielä ollut. Mutta oli kuulemma aikaisemmin sielä tuntunut, mutta käydään vielä tarkistamassa. Ja toivotaan, että mitään vikaa ei ilmene niin pääsisi sinne näyttelyihin vielä. Mutta kyllä Luca meille tulee vaikka mikä olisi.

-Oikein hyvää yötä kaikille!-

Ei kommentteja: