11.10.2012

Kettu.

Kyllä tuosta pojasta vaan on tullut niin ketunnäköinen nyt kun tulee aina vaan enemmän punaiseksi ja korvat ovat pystyssä.

Tänään tulikin ostettua heijastinliivi Lucalle, niin voimme hyvin mielin mennä metsään ym ilman että koiraa luullaan ketuksi. Kauheasti Luca ei liivistä tykkää, vielä, mutta eiköhän sekin sitten ajan kanssa.

Nyt on myös korvia putsailtu ja puhdistuaine sihen ostettu. Alkuun putsattiin topsipuikoilla (veteen kastetulla) ja pumpulilla siitä ulkopuolelta suurimmaksi osaksi. Puhdistusaine oli Lucan mielestä ihan kauheeta ku laitettii, jos vaikka puhdistuisi.

Käytiin Tänään siis Lucan kanssa kahdestaa tossa Tassuväen tavaratalossa hakemassa se liivi ja yksi pallo ja kakkapusseja jottei lopu kesken. Siellä oli 3kpl rottweiler-pentuja aitauksessa sosialisoitumassa ja niistäkö Luca olikin kiinnostunut. Sai heistä yhden hieman jopa leikkimäänkin. Pennut olivat n. 7vk ikäisiä.

Karokin kävi taas tänään kahvilla ja olihan Irmakin mukana ja Irma jopa vähän leikki Lucan kanssa, mutta jouduttiin keskeyttämään tai enemmänkin varoittamaan Irmaa, Irmalla kun kuitenkin on reilusti enemmän voimaa kuin pienellä pennulla. Karo ihmetteli, että Irma leikki jo nyt Lucan kanssa, vaikka ovat tavanneet vasta pari kertaa aikaisemmin. Ehkä Luca on vaan niin säälittävä Irman mielestä, että kai se oli sitten pakko, kun Luca hyppelehti Irmaa kohti monen monta kertaa ja halusi leikkiä mutta ei sitten millään.

Vähän ehkä huono kuva mutta kuitenkin. Luca iskee silmää.


Ja minä itse, ei ihmeitä. Tänään oltu koulusta sairaslomalla, koska ranteeseeni on tullut rasitusvamma eilisestä lapioimisesta koulussa ja eihän minun kädet ole sellaiseen tottunut. On tuo koirankin kantaminen pihalle melko työ, kun pitäisi välttää oikean käden käyttöä. Mutta hyvin on onneksi tähän asti sujunut. Kyllä se siitä.


Niin ja nyt minulle on jopa tehty se HOPS (Henkilökohtainen Opintosuunnitelma) koulussa, mutta on siinä vieläkin virheitä ym mutta eiköhän ne siitä sitten ajallaan korjaannu. Eli ollaan nyt sitten suorittamassa Maalarin Ammattitutkintoa.

Ei kommentteja: