17.5.2013

Kuumaki olis.

Kyllä nyt on sitte ollu lämpöö muillekin jakaa, auto on rikki joten jalat minua vieköön. Voivoi, ei ole minua tehty urheilemaan työhaalarit päällä.
Ulkona on koiruuden kanssa vietetty nyt aikaa ja kyllä sekin nauttii, kylläkin syömällä ruokoa, mutta kyllähän jonkun pitää nurmikko leikata, eikö?

Agilitykin aloitettiin juuri ja kaksi kertaa on nyt takanapäin ja ollaan otettu hyppyestettä, putke, pussia ja pituutta. Este on toistaiseksi Lucalla matalalla harjoituksen vuoksi, nostetaan ku ttekniikat on kunnossa. Pituushypyssä oli käytössä kaksi palikkaa. Kontaktiesteet otetaan vasta myöhemmin Lucan nuoren iän takia sekä myös, ettei riko koiraa sielä esteillä, myös kepit otetaan varovasti askel kerrallaan. Luca on kyllä nauttinut agilitystä suunnattomasti kun saa painaa täysillä eteenpäin.
Kotiläksyksi saatiinkin viimeksi esteen takana odottamisharjoituksia vaikka Luca sielä hienosti odottaakin seuraavaa käskyä, mutta aina voidaan vahvistaa sitä. Toisena läksynä oli opettaa kiertämistä, eli laitetaan jokin riittävän kokoinen esine maahan ja koiran tulisis kiertää se käskystä. Itse otin käyttöön vanhan roskaämpärin. Esteen tein kahdesta roskaämpäristä ja harjanvarresta, roskaämpärit ovat neliskanttisia ja esteenä ne on kumossa ja korkeutta esteellä on 15-20cm eli riittävän matala.

Otettiin taas pari kuvaa ulkona ja sainkin erittäin upean seisotuksen aikaiseksi. Toinen seisotuskuvista onkin vain sitä varten kun Luca näyttää jotenkin niin iloiselta.

Ei kommentteja: