24.1.2012

Nyt niistä pikkutouhuista.

Eli jos nyt lähdetään siitä eteisestä, se on inhottavasti T-mallinen, eli tosi vähän tilaa, ei mahdu mitään lipastoa mihinkään vaikkai haluaisin. Täältä on käynti jokaiseen muuhun huoneeseen, makuuhuoneeseen, olohuoneesee, keittiöön sekä vessaan. Ja tuo "EdHardy"-taulu on oikeasti siis juliste jonka löysin porilaiselta kirpputorilta, siellä on paljon muitakin julisteita, kortteja ja erilaisia kylttejä myytävänä, juliste maksoi 5e. Kehykset sain äidiltä, mihin oli tarkoitus laittaa yksi palapeli mutta kehys oli hieman liian pieni sille.


Otetaan seuraavaksi keittö, no sieltä puuttuu se pöytä, ja tarvittaisiin myös uusi matto sinne.

Linnut ovat Aarikan valmistusta, sain nekin joskus äidiltäni. Toinen on kätevästi pullonkorkinavaaja ja pieneen lintuun saa laitettua hammastikkuja "pyrstöksi". Näihin kuuluu myös tarjotin, mutta se on vielä kotonani.

Minä en pärjää ilman radiota sitten missään. Ja siinä koristaa myös Iittalan tuikkukipat.
Ja keittöstä olohuoneeseen eteisen kautta.. 
Tänään haimme minun luotani sen sängyn, ilmapatjan tilalle, en vielä laittanut sitä kuntoon, eli myöhemmin siitä sitten kuvaa. 

Alempi eli se onnistuneempi hylly. Taulu on minusta aivan ihana, varastin sen luvan kanssa, keneltä muultakaan kuin äidiltä. Siniset tuikkukipat sain ystävältäni joululahjaksi.
Rakkaat pelleni, joita haluan lisää!!
Ja viimeisenä otetaan makuuhuone. Mainitsin jossain aiemmassa postauksessa niistä sisustustarroista, kukkatarrat löysivät tiensä makkariin. Ne ovat mielestäni aika kivan näköiset. Epäilin, että mahtavatko pysyä tuossa maalatun laskikuitutapetin päällä, mutta vielä ovat ainakin siellä pysyneet. 

Minun pieni datailunurkka, joka siirtyy varmaan vielä olohuoneeseen. Lipastoon tulee vielä ainakin uudet vetimet ja maalipinta. Ja tuo CocaCola-purkki on meidän säästöpossumme, sen siskoni löysi Vapaa Vavalinnasta joskus syksyllä. 
Ja makkarin melkeinpä täydellisesti onnistunut hylly. Taulu on lahja hyvältä ystävältäni, pari vuotta sitten. 
Siinä kaikki lyhyesti, kyselkää jos on jotai niin kerron kyllä. Ja päivittelen aina kun mahdollista, seuraavaksi voisin kirjoitella vaikka itsestäni kuvien kera.

Ei kommentteja: