27.1.2012

Vähän minusta.

Kuten lupasin, kerron itsestäni sen mitä osaan nopeasti kertoa. Eli kaivoin koneen syövereistä kuvia itsestäni pääosin, jotta näkee miten olen matkan varrella muuttunut.
Eli aloitan siitä kun muutimme Poriin äidin, sikon sekä veljen kanssa. Jatkoimme yläastetta ( 8.lk ) veljeni kanssa ja sen vuoden aikana minusta tuli "hirveä" teiniangsti, ja etsin itseäni sekä tyyliäni aina 9.lk loppuun asti.

Kuva taitaa olla 8.lk keväällä otettu ja olen itse kuvassa oikealla.

Tarkalleen en osaa sanoa, onko tämä kuva 9.lk loppupuolelta vai olenko jo ammattikoulussa??
Hiukseni ovat vaihtaneet väriä usein, mutta mitään hirveän radikaalia en ole koskaan tehnyt, esim värjännyt hiuksiani violetiksi. Olen pysynyt ihan "perusväreissä".
Musta oli pitkän aikaa suosikkini, kunnes rupesin muita uskomaan, että se ei ole minun värini. Vaalensin hiukseni ammattikoulun puolenvälin tienoilla useaan kutisevaan otteeseen vaaleammaksi.

Tämä kuva on otettu ensimmäisen värinpoiston jälkeen.

Muutaman värjäyskerran jälkeen väri vaaleni mielestäni hyvänsavyiseksi ja siitä alkoi tukan lyheneminen.
Ammattikoulua ei kerennyt kauan kulua, kunnes tulin raskaaksi. Huomasin raskauden joulukuussa 2008. Ammattikouluni siirtyi vuodella eteenpäin, mutta onneksi vain 3.lk sekä muutama kurssi jäi käymättä ja ne suoritin täysin ajallaan ja valmistuin keväällä 2011. Raskauden jälkeen painoni putosi n. 30kg, ja olen siihen tyytväinen. Muutamia kiloja on tietysti tullut takaisin, mutta se ei haittaa minua.Hiukset lyhenivät nopeaan ja rajusti. Kuva on n. vuosi raskauden jälkeen.


Kesällä 2010 kyllästyin lyhkäisiin hiuksiini täysin ja tilasin itselleni clip-on-pidennykset ja samalla värjäsin hiukseni pidennysten mukaan.
Siitä hetkestä aloin käyttämään pidennyksiä jokapäiväisesti, paitsi kotona ja aloin kasvattamaan hiuksiani, vielä en ihme kyllä ole kasvattamiseen kyllästynyt. Parturissakaan en ole käynyt sitten kesän 2010 jälkeen, pitäisi varmaan pikkuhiljaa mennä kun tukkakin on saanut mukavasti pituutta.

Tämä ensimmäinen kuva pidennysten kanssa on mustavalkoinen, koska en ollut vielä hiukisiani värjännyt. Ja oli tietenkin heti pakko paastä kokeilemaan niitä.
Värjäys onnistuin äidin kanssa mielestäni hyvin.
Ostin kaveriltani vielä toiset pidennykset, mutta niitä en kauaa ehtinyt käyttää kun päätin "ottaa oman tukan käyttööni". Pidennyksiä kerkesin käyttämään noin vuoden ajan.

Hiukseni olivatkin kasvaneet ihan mukavasti tuona aikana.


Kesällä 2011

Kesällä 2011
Sain hirveästi itseluottamusta ja uskalsin enemmän kuvata itseäni enemmän, enkä vain pelkkiä kasvokuvia.


Siinä kaikki lyhykäisyydessää, hiusasiahan tästä melkein kyllä tuli mutta muuta radikaalia ei elämäni aikana ole oikeastaan tapahtunut.

Ei kommentteja: