21.1.2012

Hetkinen...

Tulipa tässä netissä surffailessa mieleen, että kun nyt tuosta sisustamisesta pidän, niin tulin ajatelleeksi tuota keittiötä mikä tuolla on, että eihän siellä ole sitä ruokapöytää.. Yritin sepätoivoisesti tuolta netin syövereistä löytää edes jotain, mutta ei mitään mitä haluaisin. Argh..
Tai olihan noita kuuden hengen pötiä vaikka kuinka paljon, mutta keittiö on kuitenkin niin pieni, ettei sinne mahdu sellainen mitenkään päin. Täytyy siis edelleen jatkaa syömistä muualla kuin keittiössä.

Ja olenhan mä jo jotain ostanutkin tänne ja tuonut vanhasta asunnostani.
Kävin torstaina hieman ostoksilla ja ostin hyllyjä Jyskistä seinien täytteeksi, vielä kun niihin saisi jotain, löysin Jyskistä myös käsipyyhkeitä, ne kun ovat aina väärän värisiä. Ja olin todella yllättynyt HonKongista löytämiini sisustustarroihin, En vain vielä tiedä minne ne laittaisin.

Huomenna laitan tästä asunnosta hieman kuvia, miltä se nyt näyttää ja päivittelen sitä sitten sitä mukaan kun tulee uutta tilalle ( nyt en saa laitettua kuvia, koska Jula on nukkumassa eikä hirveemmin viitsi laittaa valoja päällekään). Ja haluan kaikille kertoa, että tämä tyttö menee tosissaan pienellä budjetilla ja yksinkertaisilla muutoksilla eteenpäin.

-Kiitos ja Hyvää yötä-

Ei kommentteja: